Zakelijk

Sinds de lancering  in 2014 is EVA een van de grootste media brands in de regio Eemland. Als lokale omroep lag de focus vooral op de regio Amersfoort en Leusden. Tegenwoordig is het bereik van EVA 1 miljoen mensen via DAB+ kanaal 10b en online en “hoor je ons overal” online en op DAB+ in de driehoek Amersfoort, Harderwijk, Apeldoorn. Het EVA radioschema staat boordevol met leuke presentatoren die dagelijks uiteenlopende programma’s maken.

De EVA luisteraar is tussen de 30 en 55 jaar oud. Het zijn mensen die graag winkelen, uitgaan en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Onze EVA muziekmix is bovendien eigentijds en uniek met geweldige tracks voor iedereen.

Met onze podcasts zorgen wij op ons platform voor diepere verbindingen en achtergronden. In werkelijkheid hebben ‘kleinere’ gerichte onderwerpen en (actuele) achtergronden vaak een toegewijder publiek, dat meer betrokken is bij de inhoud door middel van een podcast.

Ook de factor tijd speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Een podcast luister je wanneer het jou het beste uitkomt. Uit onderzoek naar de podcastconsumptie per generatie blijkt dat het hoogste aantal luisteraars, die wekelijks luisteren naar podcasts luisteren vooral onder Millennials (momenteel 25-42 jaar) plaatsvind. De helft (50%) luistert elke week naar dit medium. Luistercijfers nemen af naarmate we in leeftijd dalen en stijgen. Zoals bij veel gedragingen is jong beginnen een manier om een affiniteit voor het luisteren naar podcasts te ontwikkelen. Jong geluisterd is oud gedaan.

Investeren als organisatie of overheid in podcasts voor de jonge generatie met aansprekende thema’s verhoogt de kans op bereik van nieuwe doelgroepen. Een mooi voorbeeld hiervan is onze podcast serie “Het Leerplein” gemaakt door twee jonge talentvolle leraren die een jonge generatie aanspreken met spraakmakende onderwerpen.

De afgelopen jaren hebben wij vele radio, tv en online mediaproducties gemaakt. Dias Latinos, AVK, Dutch Open, Opening Amerena, Amersfoort Jazz en Amersfoort kiest. Ook kan je bij ons terecht voor alle audio en visuele producties, op maat gemaakt voor evenementen of speciale thema’s.

Goo Live  is een live radioshow in en door een bedrijf gemaakt. Het is een te gekke manier om de interne communicatie te vergroten, teams dichter bij elkaar te brengen, innovatief en creatief te leren denken, talenten te spotten of op een andere manier naar verandering te kijken. Een goed en eigentijds concept dat iedereen bij het bedrijf betrekt door medewerkers zelf radio en podcasts te leren maken. Je kan zelfs je eigen radiovormgeving erbij laten produceren.

0%