• home Home
  • keyboard_arrow_right Regionieuws
  • keyboard_arrow_right Berichten
  • keyboard_arrow_rightLeusden Jazz Festival viert grootschalig 10-jarig jubileum

Regionieuws

Leusden Jazz Festival viert grootschalig 10-jarig jubileum

today11 september 2023 11

Achtergrond
share close

Het Leusden Jazz Festival staat op het punt een mijlpaal te bereiken terwijl het zich voorbereidt op zijn tiende verjaardag. Het festival, dat sinds zijn oprichting een sterke reputatie heeft opgebouwd, markeert dit decennium met een onvergetelijke vierdaagse viering. Van donderdag 5 oktober tot en met zondag 8 oktober 2023 bruist heel Leusden van jazzmuziek en festiviteiten op verschillende locaties, met de Four Seasons als het epische centrum van de festiviteiten.

Het Leusden Jazz Festival heeft door de jaren heen een trouwe schare fans verzameld en heeft zich gevestigd als een van de meest geliefde jazzfestivals en jazzclubs in Nederland. Met een indrukwekkende line-up van nationale en internationale artiesten heeft het festival een reputatie opgebouwd voor het brengen van de beste jazzmuziek naar de regio.

Dit jaar begint het festival op donderdag 5 oktober met een openingsavond vol sprankelende jazzklanken. Het festival zal vervolgens doorgaan tot en met zondag 8 oktober, met een breed scala aan optredens van Shirma Rouse, Dennis van Aarssen Licks and Brains, Mrs Hips, kids jazz en andere culturele activiteiten voor jazzliefhebbers van alle leeftijden.

Een van de hoogtepunten van het jubileumfestival is Shirma Rouse op zaterdag 7 oktober. Met haar krachtige stem en ongeƫvenaarde podiumaanwezigheid staat Shirma Rouse bekend om haar soulvolle uitvoeringen die het publiek betoveren. Daarnaast zal Dennis van Aarssen, winnaar van The Voice of Holland 2019, het festival op zaterdagavond optreden met zijn verbluffende vocale talent.

Four Seasons fungeert als het epicentrum van het festival, maar de muziek zal zich verspreiden over diverse locaties in Leusden, zodat bezoekers kunnen genieten van de prachtige omgeving en de diverse jazzstijlen die worden gepresenteerd.

Het 10-jarig jubileum van het Leusden Jazz Festival belooft een buitengewoon evenement te worden dat jazzliefhebbers en cultuurfanaten niet willen missen. Kaartverkoopinformatie en het volledige programma zullen binnenkort worden aangekondigd op de officiƫle festivalwebsite en via sociale media.

Written by: Redactie

Rate it
0%