• home Home
  • keyboard_arrow_right Radio
  • keyboard_arrow_right Berichten
  • keyboard_arrow_rightEVA Clubwatcher 12-04-2019

Radio

EVA Clubwatcher 12-04-2019

today11 april 2019 1

Achtergrond
share close

Ruud van de Geest is ook volgend seizoen deel uit van de trainersstaf van Eemdijk. De huidige hoofdtrainer bij de Derde Divisionist heeft zijn contract verlengd. Hij wordt assistent onder de nieuwe trainer Willem Romp die van Roda 46 komt.

Van de Geest nam halverwege het seizoen de leiding over bij Eemdijk, nadat hoofdtrainer Hans van Arum weggestuurd was. Momenteel staat Eemdijk op een plek om promotie/degradatie naar de Hoofdklasse. De ploeg moet Achilles’29 en De Dijk voor blijven om niet direct te degraderen.

Daarnaast heeft Eemdijk heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Bas Buimer. De 25-jarige spits komt over van FC Lisse. Buimer tekent één jaar bij Eemdijk, waar hij is aangetrokken als aanvaller, doordat Yannick Bouw naar VVSB vertrekt en Jan de Graaf stopt. Morgen speelt Eemdijk tegen de nummer 8 van de derde divisie FC Lisse.

Maurice de Ruiter is niet langer voetballer van IJsselmeervogels. De Tweede divisionist uit Bunschoten stuurde de aanvaller weg nadat hij afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys medespeler Danny van den Meiracker een klap in het gezicht had gegeven.

Voorzitter André van Diermen heeft na overleg de conclusie getrokken dat de Ruiter niet te handhaven is bij de club. “We betreuren dat de samenwerking met Maurice op deze manier moet eindigen”, zegt Van Diermen op de clubsite. “De manier waarop hij zich zaterdag manifesteerde kunnen wij echter niet rijmen met de normen en waarden binnen onze club. Zodoende zagen we na onderling overleg geen andere uitkomst dan deze.” De Ruiter speelde pas sinds de winterstop bij IJsselmeervogels. Daarnaast is Yannick Cortie zijn contract verlengd.  De 25-jarige verdediger kwam deze week een verlenging met IJsselmeervogels overeen tot de zomer van 2020.

Morgen spelen de Vogels thuis tegen HHC dat vorige week met 4-0 verloor bij Jong Vitesse.

Zondaghoofdklasser Hoogland heeft zich voor komend seizoen verterkt met Surainy Carolus en Fouad Dahmani. Doelman Carolus komt over van NVC uit Naarden. Dahmani speelde eerder onder meer voor Magreb’90 en De Meern.

De 25-jarige Carolus speelde voor hij bij NVC belandde voor Huizen. Bij Hoogland is hij aangetrokken vanwege het vertrek van Sean Poot en zal hij de concurrentie aan moeten gaan met eerste doelman Sebastiaan Bruins.

Spakenburg dat afgelopen zaterdag met 1-0 verloor van de Treffers kan nog derde worden in de tweede divisie. Dan moet er morgen wel gewonnen worden in Werkendam van kozakkenboys die 8e staan. Spakenburg staat op dit moment 5e en heeft zich voor komend seizoen verstrekt met aanvallende middenvelder Roy Castien van HFC.

Overige wedstrijden Zaterdag 13 April

SDS ’55 – ASC Nieuwland

Advendo ’57 – CJVV

SV Baarn – VV De Posthoorn

HVC – SC ’t Gooi

KVVA – Cobu Boys

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%