Radio

Clubwatcher EVA Sport

today15 maart 2019 6

Achtergrond
share close

Het lijkt erop of de storm en wind van invloed waren op de resultaten van de clubs in de regio Eemland vorig weekend.

IJsselmeervogels zag koppositie in de Tweede wegglippen in een onstuimig duel in Werkendam tegen Kozakken Boys dat met 5-0 werd verloren. Ook Spakenburg verloor  na twee zeges.  Op de Westmaat gingen de Blauwen met 2-0 onderuit tegen Jong Vitesse.

En ook Hoogland zag de ongeslagen reeks in de Hoofdklasse A verdampen vorige week zondag. De ploeg van trainer Raymond Prins verloor zondag in een thuisduel met 1-2 van Hoogeveen.

Alleen bij Eemdijk had het weer geen invloed lijkt. In de Derde Divisie boekte de club een belangrijke overwinning met 5-3 op de amateurs van Ajax.

Voor morgen zal het een stuk beter moet aldus Ted Verdonkschot over de wedstrijd tegen Katwijk. Op de club site lezen wij dat morgen de twee meest succesvolle amateurclubs tegenover elkaar staan op De Westmaat. IJsselmeervogels was zeven maal ’s lands beste amateurclub. Katwijk stond viermaal met de schaal in handen en is regerend kampioen van de Tweede divisie. Net als De Vogels wisten de Katwijkers zaterdag ook niet te winnen en werd  gelijkgespeeld  tegen GVVV.

Spakenburg gaat het opnemen tegen Scheveningen.  Scheveningen zit in de gevaren zone om niet te degraderen. Momenteel staat de ploeg uit de kustplaats op plek 14. Kanttekening is wel dat het inmiddels een gat van zes punten heeft geslagen ten opzichte van de nummer 15, Jong Almere en 7 punten met de nummer 16, FC Lienden.

Eemdijk kan zaterdag in de derde divisie uitlopen op hekkensluiter De Dijk als het zou winnen in de strijd om uit degradatie zorgen te komen.

Wedstrijden in de regio zaterdag met alweer een leuke derby tussen Posthoorn en Cobu Boys.

 SC Hoevelaken –              VV Barneveld  

Terschuurse Boys            ASC Nieuwland

Zwart-Wit ’63                    CJVV

SV Baarn                              HVC     

 BVV ’31                               VOP     

 KVVA                                  ASV ’65

 VV De Posthoorn            Cobu Boys

Wedstrijden Zondag 17 maart

RKSV Pancratius               VV Hooglanderveen    

SO Soest                             Quick 1890

APWC                                   FC Jeugd           

RODA ’46                             Zwaluwen Utrecht 1911              

VVZA                                    Wasmeer           

VV De Dreef                      Amsvorde

Written by:

Rate it
0%