Het centrum van Amersfoort staat komende maanden in het teken van de zomer! Op 4 donderdagen in de maanden juli en augustus is er een gezellige zomermarkt in de Langestraat en Utrechtsestraat.

De markten staan voor nu nog gepland op 23 augustus van 11.00 uur tot 21.00 uur. Op deze gezellige zomermarkten kom je vele winkeliers tegen die met een kraam voor de winkel hun artikelen verkopen. Vaak met een leuke actie of superdeal, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om tijdens de zomermarkten naar het centrum van Amersfoort te komen!

Ook vind je naast de winkeliers allerlei kooplieden van buiten Amersfoort. Deze kooplieden zijn een echte aanvulling op hetgeen er reeds aangeboden wordt in het centrum. Denkt u aan schoenen, bedtextiel, parfum, tupperware, lederen producten etc. Voor de lekkere trek kunt u terecht bij de stands met de verkoop van churros, wafels, poffertjes en suikerspinnen.

Natuurlijk vindt u hier nog heel veel meer! Geen enkele zomermarkt is gelijk. Iedere markt vindt u hier nieuwe producten, natuurlijk aangevuld op de reeds bestaande winkeliers. Er zijn nog plekjes vrij. Voor inschrijven of info kijk op www.dynamicpromotions.nl