Op woensdag 21 augustus gaat De Observant los met een open air latin-salsa avond. Conjunto Amsterdam speelt een briljante mix van salsa dura en latin jazz met een compleet eigen geluid en ongekende swing. Voorafgaand aan het optreden draait DJ Melvin de lekkerste zomerklanken. Bij regen wordt het evenement naar binnen verplaatst. De aanvang is 20:00 uur en de entree € 10,00.

Conjunto Amsterdam heeft drie zangers met ieder een hele eigen stijl.  Samen met de ijzersterke ritmesectie verliezen zij nooit het contact met het publiek: voordat de toehoorders het weten, staan zij uit volle borst mee te zingen of uitzinnig te swingen op de dansvloer  en die energie springt over op het publiek. De band heeft in Nederland al een status van ‘geheim-tip’ opgebouwd. In 2017 brachten zij het album ¡Muevete! uit, wat zeer goed ontvangen werd.

Conjunto Amsterdam bestaat uit zes musici die allen reeds nationaal maar ook internationaal hun sporen verdiend hebben in de salsawereld, te weten Daniel Patriasz (leadzang, coros, bongo), Juan Carlos ‘Bulu’ Viloria (coros, congas en bongo), Marc Bischoff (piano), Pedro Luis Pardo (bass, leadzang en coros), Marcos Gomez (keyboards, leadzang en coros) en Marco Toro (drums).

Programma

20.00 uur deuren open met voorprogramma DJ Melvin

21.00 uur aanvang optreden

23.00 einde optreden