REGIONIEUWS

Woeste Willem bij Openluchttheater033

today7 mei 2022 1

Achtergrond
share close

In mei, juni en juli programmeert het Openluchttheater033 een tiental mooie kindervoorstellingen op zondagochtend. Een gloednieuw programma met voorstellingen speciaal voor de kleintjes en ook zeer vermakelijk voor volwassen.

Zondag 15 mei komt Woeste Willem naar het Openluchttheater033. Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden!

Woeste Willem is een vertelvoorstelling over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen. De voorstelling is een bewerking van het boek Woeste Willem van Dieter en Ingrid Schubert.

De voorstelling van 10:30 uur is inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor de voorstelling van 12.30 uur Hij duurt 50 minuten en is geschikt voor iedereen van 4 jaar en ouder. De voorstelling gaat altijd door, ook als het weer wat minder is. Tip: neem een kussentje mee, dat zit wel zo lekker.

Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 8,25. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis.

www.openluchttheateramersfoort.nl

www.facebook.com/Openluchttheater033

Written by: Peter

Rate it
0%