Vrijdag 22 & zaterdag 23 juni vierde het Winkelcentrum Neptunusplein het 60-jarig bestaan. Dit werd georganiseerd in opdracht van de winkeliersvereniging voor haar trouwe klanten. De organisatie was in handen van studenten van onderwijsbedrijf Koppel’t van MBO Amersfoort. De festiviteiten werden vrijdag feestelijk geopend door de voorzitter van de winkeliersvereniging Armand van Zijp en wethouder Stegeman.
Vrijdag 22 juni gingen de festiviteiten van start met een sportieve KidsRun! De opkomst was groot en de kids fanatiek. Na de KindsRun! sloten de kinderen de de middag af met reuze spellen. De KidsRun! was een compleet verzorgde middag met ijs, fruit en drankjes gesponsord door de Jumbo.

Zaterdag 23 juni was het plein omgetoverd tot een echt foodfestival met live muziek. De kinderen waren de hele middag bezig met leuke spellen. Ook konden ze zich mooi laten schminken op het plein, en daarna hun energie kwijt op het springkussen. Terwijl de ouders genoten van bijvoorbeeld heerlijk exotische couscous, een lekkere verse pizza uit de houtoven van de pop-up Italian of een lekker ijsje van Ijs van Vitelli.
Het 60 jarige bestaan van het Winkelcentrum Neptunusplein is met deze dagen goed gevierd. Er was voor jong en oud iets te doen. Op naar de 70 jaar!