Op 7 juli vindt in Hooglanderveen voor de achttiende keer het muziekfestival Willems Wondere Weiland plaats. Dankzij bands als Disquiet, Maidstone, Rocker Arms en vele anderen zal het weiland ook dit jaar weer staan te schudden op zijn grondvesten! Metal, punk, hiphop, Nederlandstalige pretpop, rock ’n roll en nog veel meer, alle muziekstijlen zijn vertegenwoordigt op dit gratis festival.

Levende jukebox en kinderhoek

Zoals ieder jaar biedt Willems Wondere Weiland weer een breed en divers programma aan bands, dj’s, singer-songwriters en andere muzikanten, verspreid over maar liefst drie verschillende podia. Naast de jaarlijks terugkerende stille disco en de kinderhoek vind je dit jaar ook een levende jukebox met daarin de mannen van Ritn Ditn. Met 16 bands verspreid over drie podia is het aanbod te groot om op te noemen, maar met het handige online blokkenschema hoef je niks te missen!

Gratis toegang en gratis pendelbus

Willems Wondere Weiland is op zaterdag 7 juli van 14.00 uur tot 00.00 uur aan de Palestinaweg Oost in Hooglanderveen. Vanaf station Amersfoort Vathorst rijdt een gratis pendelbus. Zoals altijd is Willems Wondere Weiland ook dit jaar weer gratis. Neem voor meer informatie over de line-up, tijden en een routebeschrijving een kijkje op de Facebookpagina of op www.willemswondereweiland.com.