NIEUWS

Vrolijke feestmutsjes duiken op in Amersfoort

today

Achtergrond
share close

Vanochtend doken er plotseling zeventig feestmutsjes op in de binnenstad van Amersfoort. Op standbeelden, bruggetjes, in de winkelstraat… Wie goed kijkt ziet dat de mutsjes ter ere zijn van de verjaardag van DierenPark Amersfoort. Het park bestaat zeventig jaar en de feeststemming zit er overal in de stad al goed in.

De vroege vogels in Amersfoort werden vanmorgen vrolijk verrast. Het leeuwenstandbeeld had een feestmuts opgezet om de verjaardag van de Amersfoortse dierentuin te vieren en ook de Stadstrompetter stond er ineens fleurig bij. Iedereen die vandaag zo’n feesthoedje spot in de binnenstad kan een foto maken en deze opsturen naar de Facebookpagina van DierenPark Amersfoort. Onder de speurneuzen worden kaartjes verloot voor het park.

De hele zomervakantie viert het park zijn verjaardag met alle bezoekers. Zaterdag is de aftrap van een zomer vol feestelijkheden. Op deze dag wordt De Prairie geopend, een avontuurlijk verblijf voor prairiehondjes. Ook organiseert het park vanaf zaterdag het Grootste Kinderfeestje, waarbij bezoekers elke dag kunnen meedoen aan wel vijf verschillende feestjes tussen de dieren.

Geschreven door

Rate it
0%