Woensdag 18 mei treedt zangeres Manoushka met de latinband Timbazo op bij Stadspodium De Observant. Ze brengen een eerbetoon aan de legendarische zangeres Celia Cruz.

“Manoushka knalt als salsa-zangeres Celia in fraaie uitdossingen. Ze wordt daarbij geweldig opgezweept door de latinband Timbazo onder leiding van Nils Fischer” schreven de kranten na de theatershow Celia!. Reden genoeg om weer samen het podium op te gaan. Manoushka en band brengen na de succesvolle theatertour een concert met de overweldigende muziek van Celia Cruz, la reina de la salsa!

Manoushka Zeegelaar Breeveld is actrice, zangeres en schijfster. Als actrice was ze te zien in verschillende producties op toneel, op tv en op het witte doek (o.a. Sonny Boy). Manoushka is songwriter en schrijft voor toneel, film en tv. Zij toerde ze met o.a. Fra Fra Sound, Eric Calmes, Randal Corsen, Marc Bischoff en Nils Fischer. Manoushka’s debuut album ‘No Spang’ verscheen in 2006 en haar tweede album’ Nine Reflections on Love’ in 2020.

De aanvang van dit optreden is 20:00 uur. Kaarten á € 10,00 zijn verkrijgbaar via www.observant.nl.

Stadspodium de Observant

Stadhuisplein 7

3811 LM Amersfoort

www.observant.nl