Het bestuur van ASC Nieuwland is verheugd te kunnen melden dat Rein Westra (60) voor het komende seizoen 2021-2022 is aangesteld als hoofdtrainer van haar B-selectie. Met Rein haalt de club een zeer ervaren trainer aan boord, die in de afgelopen decennia tal van A- en B-selecties in de regio met succes heeft getraind. Met de kennis en langdurige voetbalervaring van Rein is de club vanaf komend seizoen weer in staat om een sterke B-selectie op de been te brengen, die in nauwe samenwerking met de A-selectie en de TC Senioren, voor een nieuwe impuls in de seniorenselecties gaat zorgen.

De komende weken en maanden richt Rein zich op de voorbereidingen voor het seizoen 2021-2022, door in samenwerking met de TC Senioren een kwalitatief hoogwaardige spelersgroep samen te stellen en de staf voor de B-selectie verder uit te breiden. Nadere informatie daarover volgt binnenkort. Vanzelfsprekend wenst het bestuur Rein heel veel plezier en succes in zijn nieuwe rol en kijkt ze uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking.

Met de komst van Rein Westra is het technisch hart van de seniorenselecties bij ASC Nieuwland helemaal ingevuld. Na de eerdere aanstellingen van Ernst Kraak als hoofdtrainer van de A-selectie en Jan Bitterling als hoofd van de TC Senioren, is nu ook voor de B-selectie een staf aangesteld met veel voetbalkennis en -ervaring. ASC Nieuwland gaat dan ook met veel vertrouwen aan de ambitieuze doelstelling voor de komende jaren werken.—