Meer dan twaalf acts spelen zaterdag 21 april tijdens Record Store Day Amersfoort 2018 in en naast muziekwinkel Velvet Music Amersfoort. Voor de vierde keer is er weer gratis live muziek binnen én buiten op het Havik. Onder de optredende artiesten bekende namen als Wende, Bettie Serveert en JW Roy. Maar ook nieuwe talenten als Cookhouse, Charlie & The Lesbians en Drunken Dolly zijn te zien en horen.

Om 9 uur gaat Velvet Music Amersfoort op 21 april 2018 open voor het jaarlijkse en internationaal gevierde Record Store Day in Amersfoort met de verkoop van bijzondere en exclusieve releases op vinyl. Daarna start om 10:30 uur het muzikale programma dat zich afwisselt tussen het buitenpodium en de winkel.

Record Store Day Amersfoort is een samenwerking tussen Velvet Music Store Amersfoort, Het Productiekantoor, Bierwinkel Hop, Café Van Zanten, Fluor en Gideon Hofland. Zaterdag 21 april 2018 is dé jaarlijkse internationale dag voor de onafhankelijke platenzaken met veel optredens en exclusieve releases op plaat.