We hebben dit jaar een corona-proof Poppentheaterfestival georganiseerd en de gemeente Amersfoort heeft hiervoor een vergunning afgegeven.

Het festival vindt plaats op 4 en 5 september in Park Randenbroek en de kaartverkoop vindt dit jaar alleen online plaats via www.poppeninhetpark.nl. De verkoop is inmiddels gestart!

Alle bezoekers moeten een corona besmettingsvrij-, of vaccinatiebewijs laten zien èn een toegangskaartje voor een poppenvoorstelling om het festivalterrein op te mogen. Per gezin/groep mag er één volwassene mee de voorstelling(en) bekijken.

En die voorstellingen zijn weer zeer wisselend, boeiend, leuk en verrassend: Irene Laros met een voorstelling voor 4+ en 6+, Theater Smoespot 4+, Varié Tique 3+, Kira Kool 2+, Koos Wieman 2+, Renate Moespot 3+, en Theatergroep Knars 5+. Voor zieke poppen of knuffels: de Poppendokter is ook weer aanwezig!

Wij kijken er heel erg naar uit jullie weer te zien in Park Randenbroek op 4 en 5 september! En dat de tenten weer gevuld zijn met kinderen die van het poppenspel kunnen genieten!