52 deelnemende beeldende kunstenaars in Leusden en Woudenberg stellen hun atelier open en exposeren hun werk op zaterdag 21en zondag 22april, beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur. Verdeeld over 32 ateliers, van de 52 deelnemende beeldende kunstenaars zijn er 22 nieuwe deelnemers.

De route start bij de centrale overzichtsexpositie in het Autohuis De Poort Europaweg 2, 3931 NJ Woudenberg. Daar liggen tevens de routeboekjes. U kunt zo zelf uw route samenstellen.De ateliers liggen op fietsafstand van elkaar.

Op beide dagen is een overzichtsexpositie ingericht met één representatief werk van iedere deelnemende kunstenaar. Men krijgt een indruk van het werk van de kunstenaars en kan een route uitstippelen langs de te bezoeken ateliers of exposities. Ook zijn bij de kunstenaars de zogenoemde routeboekjes af te halen. De routeboekjes zijn nu ook al verkrijgbaar bij vele adressen in Leusden, Achterveld en Woudenberg zoals het Cultuurhuis in Woudenberg, de VVV’s, bibliotheken, MFC Antares in de Tabaksteeg, de Moespot in Achterveld, bij deelnemende kunstenaars bij u in de buurt en is te downloaden vanaf de website http://atelierrouteleusdenwoudenberg.nl/route-2018-3/

Kijk voor de adressen ook alvast op de website www.atelierrouteleusdenwoudenberg.nl