NIEUWS

Nieuw totaalconcept, Club Tucan geopend in Amersfoort

today 12

Achtergrond
share close

Club Tucan Food and Fun is hét nieuwe concept waar activiteiten, plezier en gezellige horeca samenkomen.’’ Aldus Leon Huisman, Manager Club Tucan. In het voormalige pand, A1 Plaza, heeft Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 het nieuwe Food & Fun sinds vorige week al deels geopend. Zo is een gezellige avond uit in de Beachbar nu al mogelijk. Op 4 augustus zullen alle faciliteiten van Club Tucan geopend zijn.

Club Tucan
Met een oppervlakte van 1500 m2 verdeeld over drie verdiepingen kun je bij Club Tucan met grote en kleine groepen terecht. Naast een à la carte grill & Shared Dining familierestaurant, in tropische sferen, is er een etage ingericht met Virtual Reality Gaming en arcade spellen. In de kelder waan je je op een zonnig strand inclusief een eigen Beach Bar, dansvloer, Jeu de Boules en private karaoke rooms. Alles is mogelijk en er is voor ieder wat wils, van jong tot oud!

Tropische Beachbar
In de Beachbar bestel je een heerlijke cocktail, doe je een dansje op de dansvloer of daag je jouw vrienden uit op één van de drie Jeu de Boules banen. De private karaoke rooms zijn in de Beachbar onderdeel van een compleet avondje uit. Je hebt keuze uit een Amsterdams bruine kroeg of Japanse kamer waar je de longen uit je lijf kunt zingen.

Restaurant Marley’s
Marley’s restaurant is dé plek om met familie of vrienden heerlijk te komen eten voordat je elkaar uitdaagt op één van de activiteiten. In het restaurant heerst een ontspannen tropische sfeer. Het menu bestaat uit à la carte gerechten die op de lava grill vers worden bereid, Shared Dining of een vers bereide pizza uit de steenoven. Aan de allerkleinste gasten is ook gedacht. In een afgesloten kinderkamer waar zij zich heerlijk kunnen vermaken.

Game Club – Virtual Reality, Racing Simulator & Arcade
Spelfanaten, race monsters en pleziermakers kunnen hun geluk niet op in de game club van Club Tucan. Hier biedt Club Tucan verschillende nieuwe en klassieke spel technologieën aan. De game club is onderverdeeld in drie ruimtes. VR Game Park, Arcade Room en Race simulatie.
Hier is een selectie van de laatste Virtual Reality Games te vinden, zoals racing, surfen, shooting en nog veel meer.

Officiële opening
Een avondje uit in de Beachbar is nu al mogelijk. De jeu de boules banen en karaoke ruimtes zijn online te reserveren via de website. Uiteraard kun je bij de Beachbar ook al terecht voor een drankje en heerlijke borrel bites. Op 4 augustus zal uiteindelijk heel Club Tucan open zijn.

‘’Wij kunnen niet wachten om Jong en oud te kunnen verwelkomen om Club Tucan met eigen ogen te bekijken en te bewonderen.’’ Aldus Marlijn van der Valk, General Manager Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Geschreven door Redactie

Rate it
0%