– In verband met de actuele Corona maatregelen en het hoge aantal besmettingen waar we nog dagelijks mee te maken hebben, heeft atletiekvereniging Altis besloten om de Klaverblad Amersfoortse Bergcross uit te stellen. Oorspronkelijk was deze gepland voor 13 februari 2022.

Er wordt nu gezocht naar mogelijkheden om de Klaverblad Amersfoortse Bergcross in maart of april van dit jaar te organiseren. Dertigste editie De Klaverblad Amersfoortse Bergcross is traditioneel één van de eerste trailruns in het nieuwe jaar. Deze mooie, uitdagende cross gaat over een pittig parcours van de Utrechtse Heuvelrug en biedt een uitgebreid programm a voor de jeugd, wedstrijdatleten en recreanten. Ieder jaar schrijven zich dan ook honderden enthousiaste lopers in voor deze cross. Dit jaar kan het bovendien de 30e keer worden dat de Bergcross georganiseerd wordt; een mooi jubileum! Verplaatsen naar maart of april Natuurlijk verheugen veel lopers zich op de mogelijkheid om eindelijk weer eens mee te kunnen doen aan een mooie run.

Helaas zijn de aantallen besmettingen op dit moment te hoog om de cross al in februari te kunnen laten plaatsvinden. Daarom heeft de organisatie besloten de cross uit te stellen. Op dit moment wordt onderzocht of het mogelijk is om de Klaverblad Amersfoortse Bergcrossin maart of april 2022 te organiseren. Updates via website Op de website www.bergcross.nl is de laatste informatie rond de Klaverblad Amersfoortse Bergcross te vinden, inclusief de Corona maatregelen die we tijdens de cross nemen en het eventueel aangepaste programma. Ook is het mogelijk om je aan te melden voor updates. Je ontvangt dan automatisch bericht wanneer er nieuws is, zoals wat de nieuwe datum wordt of wanneer de inschrijving wordt geopend.