NIEUWS

Jazz en blues bij Observant

today 4

Achtergrond
share close

Saxofonist Ben van den Dungen presenteert woensdag 23 november zijn nieuwe muziekprogramma “The Legacy of the Blues” bij Stadspodium de Observant. De muziek en de blues van steden zoals New Orleans, Chicago, Memphis, New York and Nashville vermengd met jazzmuziek vanuit zijn hand.

Jazz en blues. Een eeneiige tweeling. De een kan niet zonder de ander. De blues vertelt het leven. De jazz geeft er kleur aan. De blues is het verhaal en de jazz maakt het swingend, Het kleine leed van de mens en de zekerheid dat het morgen beter gaat. Dat maakt deze combinatie zo universeel en aanstekelijk. Een lach en een traan!

Het Ben van den Dungen Quartet is een bijzondere combinatie van persoonlijkheden die alleen de jazz samen kan brengen. De musici mengen hun muzikale afkomst en talent op een aanstekelijke manier. Helemaal van deze tijd, met een “happy feel” en 100% pure jazz.

De aanvang van dit optreden is 20:00 uur. Kaarten á € 5,00 zijn verkrijgbaar via www.observant.nl. Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten en het Nationaal PodiumPlan.

Stadspodium de Observant

Stadhuisplein 7

3811 LM Amersfoort

www.observant.nl

Geschreven door Redactie

Rate it
0%