Al meer dan 40 jaar organiseert Latent Talent diverse cursussen en workshops in Leusden. Voor het seizoen 2018-2019 is er weer een gevarieerd aanbod samengesteld. Als cursist beleeft u veel plezier aan de meer dan 80 leerzame – of creatieve cursussen, workshops en lezingen. Van “Beweging” tot “Creatief”, van “Talen” tot “Groen”, van “Computer” tot “Lezingen”, van “Excursies” tot “Spiritueel”, van “Houtbewerking” tot “Kindercursussen” en “Algemeen”. Ook dit seizoen is er veel aanbod in cursussen voor kinderen.

Open Dag in de winkelcentrum De Hamershof te Leusden op zaterdag 25 augustus

Op zaterdag 25 augustus wordt een Open Dag georganiseerd in winkelcentrum “De Hamershof”. Van 12:00 tot 16:00 uur is er alle gelegenheid om informatie te verkrijgen over de diverse cursussen, workshops en lezingen. Tevens is er de mogelijkheid om kennis te maken met praktische alle docenten, die de cursussen en/of workshops verzorgen. Leusden’s wethouder Patrick Kiel zal de opening van de Open Dag verrichten. Bij mooi weer kunt u Latent Talent vinden op “ ’t Plein” bij Jumbo Wahle. Bij slecht weer is Latent Talent te vinden in de Bibliotheek bij de HEMA.

Vanaf 22 augustus wordt ook de bekende gele gids huis-aan-huis in Leusden verspreid. In deze cursusgids zijn alle cursussen en workshops beschreven. Heeft u de gids niet ontvangen, dan kunt u ‘m ophalen bij de bibliotheek in Leusden of bij het bibliotheeksteunpunt in Achterveld in basisschool “ ’t Startblok”.

Voor verdere informatie en/of voor het inschrijven voor een cursus kunt u terecht op de website van Latent Talent www.latenttalent.org