Op Vaderdag zijn alle papa’s met hun kleine kabouters welkom in het Kabouterbos bij het Bosbad Amersfoort en het Openluchttheater033! Het Kabouterbos staat vol rood-met-wit gestipte paddenstoelen en de peuters kunnen er spelen met natuurlijke materialen. Kabouters zijn een ijverig en proper volkje en meestal helpen deze kleine wezentjes ongezien om gróte problemen te klaren. Kabouters herken je aan hun kleine gestalte, en hun ronde buikjes. Ze zijn klein, maar sterk en hebben een enorme wil.

Toevallig lijken kabouters en peuters een beetje op elkaar en daarom zijn het al gauw dikke vrienden. Vandaag mogen de peuters de Kabouters helpen met hun belangrijke dagelijkse taken, houtsprokkelen, blaadjes verzamelen, boeketjes maken en het grind harken. Maar ze leren ook vast alle belangrijke klusjes die Kabouters zo graag voor de mensen opknappen zoals de was ophangen, soep koken en het stoepje vegen.

Peuterdansen bij het peuterfestival
Alle peuters opgelet! Dans je ook mee met Joëlle Sweet in het kabouterbos bij het peuterfestival? Samen swingen, muzikaal ontdekken en heel veel plezier maken. De kleintjes beleven een mooi avontuur en sluiten af met een groot kabouterfeest!

Het wordt een dag om nooit te vergeten! En mama’s zijn natuurlijk ook welkom. De entree is € 3,00 per kind. Het bos is geopend van 11:00 – 17:00 uur.

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort