NIEUWS

Evert Kwok Boekpresentatie en bananenborrel

today 10

Achtergrond
share close

Evert Kwok viert dit jaar zijn 20 jarig jubileum. De droge cartoonreeks van cartoonisten Tjarko Evenboer en Eelke de Blouw vieren dat op donderdag 20 april met een boekpresentatie en bananenborrel in FLUOR. Ter gelegenheid van deze mijlpaal verschijnt op 20 april de luxe uitgave “Evert Kwok – De 150 beste woordgrappen” Het boek wordt feestelijk gepresenteerd tijdens de Evert Kwok Bananenborrel in FLUOR in Amersfoort.

“De 150 Beste Woordgrappen” wordt uitgebracht door Uitgeverij Banaan, de uitgeverij die Evenboer en de Blouw in 2020 oprichtten. Evert Kwok is een begrip op social media. De cartoons met droge woordgrappen worden door bijna 300.000 fans gevolgd. De cartoons verschenen ook in diverse bladen, waaronder het Algemeen Dagblad. Ook zijn de cartoon van Evert Kwok gebruikt is les materiaal en bij CITO toetsen. Eén van de running gags in de serie is de (vaak verborgen) aanwezigheid van bananen in de cartoons. Het cartoon duo bracht ondertussen al 4 scheurkalenders en 20 boeken uit.

De nieuwe uitgave wordt gepresenteerd in de kleine zaal van FLUOR. Naast het nieuwe boek releasen de cartoonisten ook nog een nieuw biertje: in samenwerking met de Amersfoortste brouwerij Roc City Brewing  presenteren ze  een limited edition KWOK session IPA. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door DJ-duo Krefetten en er is een optreden van gitaar comedian Roel C. Verburg.

De zaal gaat open om 20:00 en de boekpresentatie start om 20:30. Ruben van der Meer zal het eerste exemplaar overhandigen. De toegang is gratis, maar gezien de verwachte opkomst is reserveren gewenst. Aanvragen van een toegangskaart doe je via info@evertkwok.nl 

Foto: © Evert Kwok

Written by: Redactie

Rate it
0%