Gisteravond vond de eerste avond van het DierenPark Amersfoort Foodfestival plaats en het werd één groot feest. “Wij merken dat het foodfestival een steeds groter evenement wordt in de regio”, vertelt projectorganisator Raynor Vos. “Wij zien dan ook met plezier uit naar de komende avonden.”

 “De eerste avond was een gezellige drukte en de sfeer was gemoedelijk”, vertelt Raynor. Mensen verzamelden zich op de pleinen vol muziek en foodtrucks of liepen door het park om alle dieren te bewonderen. “Er zijn nog veel meer activiteiten te beleven, zoals een Foodtour langs de dieren. Nieuw dit jaar is het zomerse plein met vrolijke stands in de Stad der Oudheid. Ook kunnen bezoekers meedoen aan Dé Grote Vakantieshow, waar zowel jong als oud het ultieme vakantiegevoel beleeft.”

Vanavond en de rest van het weekend struinen festivalfans tot 22.00 uur ‘s avonds langs de dieren en foodtrucks, of dansen zij samen bij de DJ’s en bandjes. “Het is de derde keer dat wij dit unieke festival tussen de dieren organiseren en opnieuw is het een groot succes”, vertelt de projectorganisator na de eerste avond. “Voor maar € 5,- kun je tot en met zondag 19 augustus vanaf 16.00 uur genieten van de swingende zomeravonden in DierenPark Amersfoort.”