De Rocky Horror Show is een hommage aan de klassiek B-sciencefictionfilms en horror-genres vol libido-testen met onweerstaanbare rockmuziek, met cult-hits als ‘Let’s do the time warp again’. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van interactie met het publiek opgebouwd. Hoofdrolspeler Sven Ratzke is een Duits-Nederlandse entertainer die sinds 1999 internationaal optreedt.

Hij speelde voorstellingen in onder meer Engeland, Duitsland, Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland. Ook speelt hij regelmatig in New York. Bezoekers van de voorstellingen roemen Ratzke voor zijn rol in de Nederlandse versie: “Sven is krachtig en komisch” en “Sven Ratzke is een komische stuiterbal”. Naast Ratzke spelen ook musical-vedette Ellen Pieters en jonge talenten Esméé Dekker en Samir Hassan mee in de musical. Het verhaal Brad is net verloofd met Janet.

Door een lekke band en een onweersbui raken ze verzeild in de wereld van de persverse dokter Frank-N-Furter. Ze maken kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, diennaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere opmerkelijke inwoners.

Zo ontaardt een stormachtige avond in een regelrechte relatie- en libidotest. Let’s to the Time Warp again. Een show waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag. Kaarten Kaarten voor de Rocky Horror Show zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4 229 229.