Vandaag ondertekenden algemeen directeur van Roelofs de heer G. (Gerard) Hoiting en projectwethouder de heer P.J. (Patrick) Kiel een aannemingsovereenkomst voor het project Hart van Leusden.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de uitwerking van de plannen voor het eerste deel van de buitenruimte van de Hamershof. Het gaat om het gebied rond het nieuwe Huis van Leusden en ’t Erf.

Op de foto links de heer Hoiting, rechts wethouder Kiel

Met het tekenen van de aannemingsovereenkomst wordt het ontwerpproces afgesloten en begint een nieuwe fase voor het Hart van Leusden. De gemeente en de aannemer zijn trots op het tot dusver behaalde resultaat en zien deze nieuwe fase, het aanleggen van de buitenruimte, met vertrouwen tegemoet.

Projectwethouder Patrick Kiel: “De komende periode gaan we in de Hamershof een enorme stap zetten in het verbeteren van de buitenruimte. Het hele winkelcentrum krijgt hiermee een grote kwaliteitsimpuls. Het is helemaal fantastisch dat we dit in nauwe samenwerking met de winkeliers en de bewoners kunnen doen. Wel zullen de werkzaamheden her en der voor wat overlast kunnen zorgen, maar deze zullen we zo veel mogelijk proberen te beperken.”