Op atletiekbaan van Altis aan de Schothorsterlaan vinden aanstaande zaterdag 14 en zondag 15 september allerlei bijzondere activiteiten plaats. Atletiekvereniging Altis organiseert samen met Pax Kinderhulp Amersfoort sportieve activiteiten ter ondersteuning van het werk van Pax Kinderhulp Amersfoort.

Pax Kinderhulp zet zich in voor kinderen die onder moeilijke omstandigheden leven. Met als doel leefomstandigheden en toekomstperspectief te verbeteren. Zaterdagmiddag kunnen ouders en kinderen meedoen aan een Mini Duo Meerkamp op de atletiekbaan. Zaterdagavond vindt een speciale training voor junioren plaats. Zondagochtend wordt om 8.00 uur afgetrapt met een dauwtraptocht; voor hardlopers en sportief wandelaars.

Het buitengebied Hoogland-West wordt verkend. Met aansluitend een ontbijt in het Altis-clubhuis. Later die ochtend vindt een sponsorloop plaats voor de Altis- pupillen. Deelname aan het dauwtrappen staat open voor iedereen! Meld je aan via 24uur@altis.nl . Het volledige programma en meer informatie over het goede doel is te vinden op www.24uurchallenge.nl/