NIEUWS

Latin Vibes presenteert: Feliz Navidad

today

Achtergrond
share close

Ter gelegenheid van Kerst organiseert Latin Vibes een swingend Latin Kerstfeest genaamd ‘Feliz Navidad’. Dit feest wordtgehouden op zaterdag 15 december 2018 bij ons in Zandfoort aan de Eem.

De organisatoren organiseerden eerder in juni al het zeer succesvolle ‘Colombian Vibes’, waar toen meer dan 550 mensen op afkwamen. Tijdens die avond werd de wedstrijd Colombia – Polen uitgezonden en er een groot feest gehouden.

Wat kun je verwachten?

Nu zal ‘Feliz Navidad’ geheel in het teken staan van Kerst. Wat kun je verwachten? Naast de salsa band Groove Patada en DJ’swordt er Latin food geserveerd en een welkomsdrankje. Geniet van elkaar en dans op de heerlijke klanken van salsa, reggaeton, bachata, vallenato en cumbia.

Het goede doel

Omdat het Kerst is wil Latin Vibes iets doen voor niet 1 maar 2 goede doelen. De doelen die deze keer zijn uitgekozen zijn Stichting Juconi en Stichting Help Colombia. Beide organistaties helpen kansarme kinderen in Colombia om deze te voorzien van de eerste levensbehoefte. Daarom gaat er van iedere verkochte ticket een percentage naar deze goede doelen.

Kerstfeest in stijl

Latin Vibes vraagt haar bezoeker niet alleen een goed humeur mee te nemen, maar kleed je ook feestelijk! Vrouwen, tut je gerust op en mannen… suit up!

Geschreven door

Rate it
0%